Radio Voicemail affiche.jpeg

Radio Voicemail -6- Floris Visser - 06-19736048

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor 20 februari t/m 3 juli 2013, zijn 21 kunstenaars gevraagd om voor Radio Voicemail een gastbijdrage te maken in de vorm van een eenmalig programma. Elke woensdagavond vindt de wissel plaats en is de uitzending een week lang te beluisteren. Met 27 maart - 2 april: Floris Visser.

Floris Visser maakte onder de naam Radio Voicemail in het voorjaar van 2012 een wekelijks radioprogramma van twee minuten dat beluisterd kon worden via de voicemail van 06-19736048. Het kleinschalige programma bestond uit geluiden, tekst, reportages en interviews die samen een soort hoorspel vormden.

Op de buitenmuur van WORM hangt als zwaarwichtig tijdsdocument en inefficiënte platenhoes een gevelsteen met de namen van de kunstenaars en de uitzenddata, waarbij de voorgaande uitzending elke woensdagavond wordt doorgestreept met een slijptol.

Na afloop van het half jaar worden alle uitzendingen achter elkaar gezet als integrale registratie. Als geluidsdrager zal niet de cd, lp of cassette dienst doen, maar een SIM-kaart die als multiple wordt uitgegeven. Met daarop €7 prepaid beltegoed en één voorgeprogrammeerd telefoonnummer waarmee de volledige registratie van 38’30’’ te beluisteren is.

Met bijdragen van: Marie Civikov / Radboud Mens / Henriette Waal & Sophie Krier / Olivier van Nooten / Renee van Trier / Floris Visser / Joe Verberkt / Coolhaven / Erik Sep & Bejank van Herwijnen / Anique Weve / Daan den Houter / Ties Ten Bosch / Roel Meelkop / Liesbet Swings / Jan Huijben / Dennis Tyfus / Henk Elenga / Melle Smets / Ieke Trinks

Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate