VeldgidsVertrouwen.jpg
Geen media beschikbaar
Geen media beschikbaar

Met welke stijl bestuur je een team of een organisatie? Lenin zei: vertrouwen is goed, maar control(e) is beter. Frans de Jong en Angela Riddering hebben die tegenstelling tussen vertrouwen en control ontmaskerd: die blijkt vals te zijn. Aan deze ontmaskering hebben zij veel plezier beleefd, maar wat heb jij daar aan?

De auteurs onderzoeken in welke omstandigheden de ene strategie verstandig is, en in welke de andere. Dat levert een instrument op voor een kritische analyse van jouw situatie. Daarmee wordt dit boek een veldgids die je kan helpen bij het bepalen van de meest passende manier om een team of een organisatie aan te sturen. Deze avond presenteert Angela Riddering de handige en interessante Veldgids.

Tijdens de presentatie zie je dat er met de gedachten uit het boek een kunstwerk gemaakt kan worden, dat er verschillende muzikale interpretaties mogelijk zijn, en dat de meest onwaarschijnlijke manager van Rotterdam er ook iets mee kan. En het publiek krijgt ook de kans om er mee aan de slag te gaan.

Het boek is deze avond uiteraard te verkrijgen.

Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate