Kidrobot_FB_header_851x315px.jpg
Geen media beschikbaar
Geen media beschikbaar

Tijdens de museumnacht kan je in WORM de Kidrobot vinden. Kidrobot is bekend als ‘s werelds voornaamste leverancier van gelimiteerde art toys en accessoires gericht op de pop-cultuur.

De Wereld van Kidrobot Van 20:00 – 02:00 kun je beneden in de kelder bij Worm een kijkje komen nemen in expositie getiteld: De wereld van Kidrobot. Laat je meeslepen in de kleurrijke expositie van gelimiteerde Dunny’s, verras jezelf middels deelname aan de Munny Painting Sessions, ervaar een prachtige projection mapping show van Sober Industries onder het luistergenot van de beste Rotterdamse beats verzorgd door: Damoon, Guevara, Steelo en Timeaux. De expositie is gratis toegankelijk.

Nachtmagie Om de Rotterdamse Museumnacht dansend af te sluiten verzorgt initiatiefnemer Interlab Music van 23:00 – 04:00 uur ook de after party. Tijdens Nachtmagie zorgen Kraver, D-Ribeiro, Cat Carpenters en Kadir Pelit voor een puristische mix van nu-disco, future house en deep tech house. Het team van Sober Industries ontfermt zich over spectaculaire visuals. Kortom, heerlijke ingrediënten voor een waanzinnige afsluiting van de 13e editie van de Rotterdamse Museumnacht. Voor deelnemers van de Museumnacht geldt een kortingstarief van € 7,50 voor de after party op vertoon van Ledlampje. Het reguliere kaartje bedraagt € 10,-. Er zijn hier nog enkele early bird tickets beschikbaar.

Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate