More Media

Een nieuwe elektronische, luister muziekavond, waar de ervaring en de onderdompeling in de muziek centraal staan. Geniet van beeld, geluid en muziek met een lekker drankje, prettige mensen en een ontspanning sfeer. We heten je welkom met een lekkere cocktail, deze keer gebaseerd op absinth! De Neotantrik live-set van de vorige Soireé Urthonà zal binnenkort uitgebracht worden op het connaisseur label Pre-Cert Home Entertainment. Er zijn vanavond twee bijzondere performances:

recyclerobot VJ tijdens herbstlaub


Herbstlaub

Herbstlaub is een Belgische producer die in Berlijn woont, werkt en uitbrengt ook onder de andere aliassen die Nachtstunde en This Is Where We Sleep. Weelderige ambient, subtiele veld-opnames, flarden stemmen en gedempte gitaren en de bijzonder onverwachte (maar zeer welkom) dubby-beat, vergezeld van glitches.


Memotone

Memotone is een multi-instrumentalist en producer. Geïnspireerd door verschillende bronnen en stijlen maakt hij gelaagde composities uit veld-opnames, gesprekken, electronica aangevuld door live ingespeelde drums, MPC samplin' en editing en fraai pianospel. Je hoort zijn voorliefde voor soundscapes en experimenten met texture. Zijn digitale album Hands EP is pas genomineerd voor de prestigieuze Qwartz Music Award. Zijn album I Sleep at Walking kwam terug op veel jaarlijstjes van 2012.


Locatie

WORM
Boomgaardsstraat 71
3012 XA Rotterdam

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate