De Derde Dinsdag, nieuwe live kunstshow in Rotterdam: niet te duiden en verser dan vers!

Joost Bult @ 10:46u op 08-11-2011

3eDinsdag.jpg
Geen media beschikbaar
Geen media beschikbaar

Waar moet je komende maand heen? De Derde Dinsdag vertelt het je. Bonheur, Witte de With, RAiR, WORM, TENT, Showroom MAMA, V2_ , Ro Theater en diverse andere kunstinitiatieven uit de stad geven iedere derde dinsdag van de maand een preview van hun meest interessante programma. Een liveshow met theater, film, kunst, interviews, interactie en goeie muziek! De eerste editie vindt dinsdag 15 november om 20.00 uur plaats in WORM.

Programma 1e liveshow 15 november De eerste live show omvat veel, is niet te duiden, is samengeraapt en verser dan vers! Gijs Naber als starring presentator en Hajo Doorn als wervelende sidekick presenteren je deze keer: Filip Gillesen (Witte de With) vertoond zijn film It’s all Downhill from here en legt uit waarom hij met dit kunstproject na een reis door Europa onze stad aandoet. Hoe houd het 2e leven van je terminale broodrooster verband met de première van het Ro Theater Dood van een handelsreiziger? Daarnaast kunstruilen bij TENT. met Tupajumi, snoeiharde vervreemdende live samples van John Lucas Crane (WORM) en wees geheel ongevraagd onderdeel van een sociaal experiment van Test Lab V2_. Met RAIR gaan we de grenzen over en kijken wat de 10 jaar uitwisseling tussen Rotterdam en Basel de stad heeft gebracht. Tot slot geeft het befaamde ontwerpbureau 75B de succesformule weg en vertelt over hun tentoonstelling Face Value in TENT. Laat je verrassen en tot de derde dinsdag! Unieke samenwerking tussen de instellingen en kunstinitiatieven De Derde Dinsdag is een nieuw gezamenlijk initiatief van de culturele instellingen gevestigd in en om de Witte de Withstraat van Rotterdam. De instellingen geven een overzicht van hun programma. Niet met saaie verhalen of opsommingen, maar bij deze live talkshow gaat het publiek het ook echt beleven. Korte snel afwisselende items als dans, theater, experiment maar ook ruimte voor context, diepgang door dialoog en interventies geven een beeld waar het de komende maand over gaat en waar je wezen moet. Het programma wordt gemaakt door de culturele centra en kunstenaarsinitiatieven in Rotterdam. Hier is het nieuwste altijd als eerste zichtbaar!

Deelnemende instellingen: Bonheur, Showroom MAMA, RAiR, Ro Theater, TENT, V2_, Witte de With Center of Contemporary Art, Worm

De Derde Dinsdag, 15 november, WORM, Boomgaardstraat 71

Aanvang: 20.00 uur, deur open 19.30 uur

Entree: € 3,-

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate