IFFR: WORMYWOOD & première Wendelien van Oldenborgh's Bete & Deise

Joost Bult @ 17:02u op 11-01-2012

Bete_and_Deise.jpg
Geen media beschikbaar
Geen media beschikbaar

WORM IS WORMYWOOD LATE NIGHT

Als één van de locaties van het IFFR presenteren we dagelijks vanaf 22:00 performances, concerten, films en party's uit de opkomende en ondergaande markten. Landen uit de economische pagina's van de kranten als Rusland, Spanje, India, China en Italië. Van het geluid van Kollywood (Tamiltijgers) tot de Kudurobeats van Angola en Portugal en de Favelabeats uit Brazilië. Met o.a. DEIZE TIGRONA (br), DJ MARFOX (pt) + DJ NERVOSO (pt), Internet2 (es), Xavier Querel (fr), Dj ARC DE TRIOMPHE (fr) - south Indian scores, Francisco Lopez, Lee Paterson, Alex MacKenzie (ism filmwerkplaats), Makino Takashi, OKKYUNG LEE, Praed (dz), Pierdrie (Marco Douma, Roel Meelkop, Rutger Zuydervelt), Karl Lemieux & BJ Nilsen, Aestuarium (us), Phurpa (ru), Nunatak (is/nl), DJ ZHAO, HIEROGLYPHIC BEING (us) en I <3 Tekno.

WERELD PREMIÈRE BETE & DEISE Verder zijn wij verheugd dat wij tijdens het IFFR een première hebben! Op vrijdag 27 januari presenteert If I Can't Dance de wereld première van Wendelien van Oldenborgh's film Bete & Deise.

De première wordt feestelijk gevierd met een all-night-programma geïnspireerd door de productie van Bete & Deise en van Oldenborgh's lopend onderzoek van Braziliaanse cinema. Kunsthistoricus en schrijver Eric de Bruyn is uitgenodigd om te reageren op de nieuwe film en na de film het gesprek met Van Oldenborgh te leiden. Het programma bevat ook een Baile funk concert van Deise Tigrona, een van de protagonisten in de nieuwe film, begeleid door Baba Electronica & DJ Lonely, en DJ's Marfox en Nervoso. Een screening van de film Câncer door Glauber Rocha opent de avond, met een inleiding van van Oldenborgh.

Share

Deel dit event met uw uitgebreide vrindenkring:


Links

Translate